Selecteer een pagina

Een goede Kerst!

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende ervaringen. Hier kun je meer lezen over hoe de kerstengel invloedt heeft gehad tijdens de feestdagen. Deze teksten zijn onbewerkt en geschreven door de mensen zelf met hun eigen emoties en gedachtes.

10 dec, 2020

Normaal gesproken ben ik niet zo van dingen op social media vertellen, maar wij zijn vanavond heel erg verrast. De meeste mensen weten allemaal dat het een zware periode voor mijn kinderen en mij geweest is. Zonder de hulp en steun van mijn moeder, vrienden, familie en collega’s had ik het niet gered. Vanavond werd er aangebeld en stond er een man, vrouw en jongen voor de deur. Ze waren van de Kerstengel. Er is iemand die vindt dat mijn Kids en ik een goede Kerst verdienen na de moeilijke periode. Wij zijn echt zo super verwend. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Ik wil de gene heel erg bedanken voor alle kados en al het eten en drinken. En ik wil iedereen bedanken die er voor ons zijn geweest en geholpen hebben.