Selecteer een pagina

Onze dank is groot!!

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende ervaringen. Hier kun je meer lezen over hoe de kerstengel invloedt heeft gehad tijdens de feestdagen. Deze teksten zijn onbewerkt en geschreven door de mensen zelf met hun eigen emoties en gedachtes.

29 dec, 2022

Voor het eerst mochten wij een rijkelijk gevulde kerst meemaken. Met eten kadootjes en zoveel liefde. Eindelijk eens geen zorgen hoeven hebben en de gezichtjes van mijn kinderen vergeet ik nooit meer. Wat een magische kerst hebben wij gehad. Het valt eigenlijk niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar wij zijn en hoeveel dit voor ons betekent. Ik trek hier al mijn kracht uit om door te vechten met mijn gezondheid. Ik heb gehuild van geluk! Bedankt voor het mogelijk maken van deze ongelooflijke kerst en mooie herrineringen ! Mijn kinderen leren nu ook dat goed zijn voor elkaar, je een hoop kan opleveren. Bedankt voor alles !!!!